En kæde af 6 hoteller de
smukkeste steder i Danmark

Sinatur hoteller:

Restauranten på Gl. Avernæs
I Restauranten på Gl. Avernæs kan du være sikker på at få det bedste af det bedste. Vores kokke forkæler jer med en menu inspireret af det nordiske køkken med mange hjemmelavede specialiteter. Alt bliver tilberedt af sæsonens bedste råvarer. Vi har stor respekt for naturen og henter helst råvarerne så tæt på som muligt. Hvem ved hvilken marmelade Dorthe har valgt at lave i dag eller hvad Jarl fandt i haven - æbler til en hjemmebagt kage? Vi vil glæde jer med fantastisk mad og stemning, for vi ved at god mad giver overskud og glæde i hverdagen. Vi ser det hver dag.

    Mærket af økologi
Fødevarestyrelsen har tildelt det økologiske spisemærke i bronze til samtlige af Sinaturs seks hoteller. 
Læs mere om vores økologiske spisemærke her

 

Alle er velkomne i restauranten.
Læs mere om alle vores aktiviteter i restauranten her

Åbningstider
Restauranten holder åbent hver dag kl. 18 - 21

Bemærk! Restauranten kan være optaget, og der kan forekomme ændringer i åbningstiderne - derfor beder vi venligst om altid at bestille bord på forhånd.


Ugens menu
2 retter 260 kr.
3 retter 340 kr.
Se ugens menu her

Vinkort
Vi har et godt og velassorteret vinkort. Download vinkort her

Den lille sult

Restauranten kan hjælpe dig med den lille sult - henvendelse i receptionen.

Sandwich eller sandwichbolle kr. 60,00
Smørrebrød - uspecificeret, 1 stk. højtbelagt kr. 45,00
Madpakke - Doggy-Bag kr. 75,00
Ostemad eller rullepølse på franskbrød kr. 30,00
Smoothie, yoghurt med müsli og bær, grønne snacks med dip kr. 35,00
Frugt eller grøn snack kr. 30,00

Kapacitet
Vi har plads til 80 spisende gæster i restauranten (140 i Helnæssalen)

Fester & Selskaber
Vi afholder hvert år mange fester og selskaber og har de perfekte rammer til både at rumme den store og den mindre fest. Kontakt os og hør nærmere eller læs mere her
 

Hos Sinatur elsker vi god, hjemmelavet mad tilberedt med de råvarer, der findes lige uden for vores dør. Enkel, veltillavet mad, der smager af årstiden og giver vores gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Året rundt arbejder vores køkken for at få mest ud af sæsonens friske råvarer. Vi sylter, henkoger, salter og røger selv, og vi tager os tid til at fremstille specialiteter fra bunden. Menuerne skifter med årets gang, og den mad, vi serverer for vores gæster, er lavet med omhu og godt madhåndværk.


Sinatur Hotel Gl. Avernæsl ligger midt i noget af Danmarks skønneste natur, omgivet af lokale producenter. Alt fra grøntsags- og frugtavlere til lokale bryggerier. Det vil du kunne smage på vores mad. Og når naturen begynder at røre på sig i foråret, går vores kokke på jagt efter vilde urter og andre spiselige sager, der vokser i naturen omkring hotellet. Bæredygtighed og klima er i højsædet hos Sinatur. Vi prioriterer derfor økologi og danske og lokale råvarer, som ikke er transporteret over halvdelen af kloden med stort CO2 forbrug til følge.

 

For nylig er vi for alvor blevet grebet af kunsten bag det gode brød. Vi bager alt vores eget brød friskt efter moderne metoder. Glæd dig for eksempel til vores koldhævede hvedebrød med økologisk fuldkornsmel, rugbrød bagt på vores egen surdej, og de delikate kager, vi trækker ud af ovnen hver dag.

 

 


 



Køb gavekort

Tilmelding til nyhedsbrev
* skal udfyldes
Hvilket nyhedsbrev vil du modtage?