En kæde af 6 hoteller de
smukkeste steder i Danmark

Sinatur hoteller:

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

 

Sinatur Hotel Gl. Avernæs er et moderne konferencecenter, som i 1963 blev overtaget af Danmarks Lærerforening.

 

På Sinatur Hotel Gl. Avernæs finder du en unik kombination af lyse og moderne mødefaciliteter, en smuk hovedbygning med det karakteristiske tårn, stemningsfulde opholdsrum, naturskøn placering, og ikke mindst - en inspirerende atmosfære.

 

Det gør stedet til en oplevelse i oplevelsen, og til en inspirerende ramme om en række forskellige professionelle og private arrangementer.

 

Under motto'et ”Mennesker mødes…” - giver vores engagerede og imødekommende medarbejdere hver dag vores gæster den ro og de muligheder, der gør det til noget særligt at mødes på den tidligere herregård. Vi håber, at Sinatur Gl. Avernæs på den måde bliver en inspirerende oase, hvor mennesker kan mødes uden for den daglige ramme.

 

Med til hele billedet af Sinatur Hotel Gl. Avernæs, hører også muligheden for at overnatte, idet vi kan tilbyde 73 værelser med en kapacitet på i alt 120 senge.

Samtidig har vi et kreativt og populært køkken, som sørger for en god og velsmagende oplevelse, der giver vores gæster appetit på flere gode timer på Sinatur Gl. Avernæs.

 

Sinatur Hotel Gl. Avernæs er medlem af Danske Konferencecentre, som er et samarbejde mellem  cirka 50 konferencentre, der alle lægger vægt på høj kvalitet og standard. 

Tilmelding til nyhedsbrev
* skal udfyldes
Hvilket nyhedsbrev vil du modtage?