En kæde af 6 hoteller de
smukkeste steder i Danmark

Sinatur hoteller:


Konferencer og møder på Sydfyn

 

Sinatur Hotel Gl. Avernæs ligger på Sydfyn i Helnæsbugten, hvor der er udsigt til sjæl og charme i store mængder samt behagelige, lyse og luftige rammer.

Vi har alt i moderne IT- og AV-udstyr. Der er mulighed for overnatning af op til 120 gæster. Både i 2011 og 2012 var Sinatur Hotel Gl. Avernæs nomineret til Årets konferencecenter.

 

Sinatur Hotel Gl. Avernæs ligger omgivet af fantastisk natur, med vand til begge sider. Her finder du en unik kombination af lyse og moderne mødefaciliteter, en smukke bygninger, stemningsfulde opholdsrum, naturskøn placering, og ikke mindst - en inspirerende atmosfære. 


Et godt køkken

Når du har en velfortjent pause i programmet, og når naturen og den friske luft har pirret din appetit, byder køkkenet på kulinariske oplevelser afpasset sæsonen.

 

Køkkenet er inspireret af det nordiske køkken og sæsonens råvarer. I denne filosofi ligger desuden et hensyn til klima, fordi sæsonvarerne købes lokalt i det omfang, det er muligt. De kulinariske oplevelser nydes i hovedbygningens restaurant, der har udsigt over parken og Helnæsbugten.
 

 

Tilmelding til nyhedsbrev
* skal udfyldes
Hvilket nyhedsbrev vil du modtage?